Menu OFS Kroměříž


Odkazy FAČR


Prezentace hotelu



Halový turnaj výběrů OFS v kategorii U11 a U12 „O POHÁR PŘEDSEDY ZLÍNSKÉHO KFS“

28.2.2022 V sobotu 26.2.2022 se konal halový turnaj výběrů OFS pod patronací KFS Zlín. Turnaj se konal v příjemném prostředí sportovní haly v Luhačovicích. Pro výběr našeho okresního fotbalového svazu to byl velmi úspěšný turnaj. Obě věkové kategorie si odvezli vítězství. Společně si tak kategorie odvezli velký putovní pohár předsedy Zlínského KFS.

Nominace hráčů OFS Kroměříž vznikala na základě tréninku OFS, který proběhl ve čtvrtek před turnajem, a na který nominovali hráče trenéři jednotlivých týmů. Tréninku se zúčastnilo 30 hráčů. Trenérský realizační tým výběru našeho OFS měl velmi těžkou práci, kdy musel z mnoha šikovných hráčů vytvořit nominaci na halový turnaj. Náš okresní výběr preferuje širší nominace na tyto akce. Jsme si vědomi, že herní vytížení všech hráčů po dobu turnaje není tak vysoké jako bychom si představovali, nicméně jsme přesvědčeni, že zážitek a možnost reprezentovat svůj okres by mělo dostat co nejvíce dětí.

Všichni reprezentanti našeho okresu podali skvělé výkony a příkladně reprezentovali svůj tým, trenéry a v neposlední řadě okres Kroměříž.

Kategorie U12 – 1. místo
OFS Kroměříž – OFS Uherské Hradiště 4:2
OFS Kroměříž – OFS Vsetín 8:2
OFS Kroměříž – OFS Zlín 6:3

Nejlepší hráč – Dudík Jan (TJ Prusinovice)

Kategorie U11 – 1. místo
OFS Kroměříž – OFS Uherské Hradiště 3:2
OFS Kroměříž – OFS Vsetín 3:4
OFS Kroměříž – OFS Zlín 10:7

Nejlepší hráč – Galandrová Klára (FC Koryčany)

Nominovaní hráči:

U12
Suchánek Lukáš, Nezdařil Adam, Polišenský Teodor (TJ Zdounky), Gröpl Tomáš, Kojetský Adam, Janča Adrien (TJ PILANA Zborovice), Dudík Jan (TJ Prusinovice), Dostál Radim, Nevřala Martin, Mičunek Robin (TJ Chvalčov), Kindl Štěpán, Takáč Lukáš (FC AJAX Bezměrov), Orel Martin, Slováček František (FC Koryčany)

U11
Nezdařil Matyáš, Babušík Matěj (TJ Zdounky), Krajcar Vojtěch, Novák Maxmilián, Blažek Adam (TJ Chvalčov), Vejtasa Adam, Vyzula Vincent (FC AJAX Bezměrov), Klement Jan, Strýček Tomáš (SK Rusava), Galandrová Klára (FC Koryčany), Klůj David, Hrudík Filip (SFK ELKO Holešov)

Realizační tým: Budín Radovan (SK HS Kroměříž), Mrázek Ondřej (SK HS Kroměříž), Zdráhal Marek (SK HS Kroměříž)

OFS Kroměříž děkuje všem hráčům, oddílům a trenérům za vzornou reprezentaci.

Radovan Budín


Okresní fotbalový svaz Kroměříž
Vrchlického 2899
767 01 Kroměříž
tel/fax: 573 336 390
ofskromeriz@tiscali.cz
© 2018
KFS Zlín
OFS Uherské Hradiště
OFS Vsetín
OFS Zlín
546610